Sælger af Højeloft Vænge 70, 3500 Værløse

”Et sagligt, korrekt og professionelt ejendomsmæglerfirma”

Det var med en vis portion vemod at Jørgen Søltoft og hans kone skulle sætte deres hus til salg. Men en kort og professionel proces endte med alligevel at gøre det til en god oplevelse.

”Vi var kede af at skulle forlade vores hus og de skønne omgivelser, men tiden kaldte på en etplansbolig”, fortæller Jørgen Søltoft og fortsætter:

”Vi havde noget tid forinden fået en flyer i postkassen hvor en beboer på vejen udtalte sig vældigt positivt om deres hussalg, som var formidlet af Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og da flyer nummer to så landede da vi gik med salgstankerne, så vidste vi hvem vi skulle tage fat i”.

”Vi havde en positiv dialog med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og vi følte os med det samme godt behandlet. De var saglige og korrekte, og havde en yderst professionel tilgang til tingene”, fortæller Jørgen Søltoft.

”Man må sige at de agerede hurtigt og konsekvent. Vi nærmede os påsken, og der blev arrangeret Åbent Hus 2. påskedag. Her var allerede flere interesserede, og efter blot 11 dage havde Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson solgt vores hus til mere end 10% over den udbudte pris”.

”Vi er meget glade for at vi valgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til at varetage salget af vores hus. Det gjorde det til en rigtig fin oplevelse, og vi anbefaler dem med glæde til alle andre der går i salgstanker”, afslutter Jørgen Søltoft.

Sælger af Ullasvej 22, 2880 Bagsværd

”Et samarbejde, der klingede godt i maven”

Da Ulla Lerche Jones og hendes mand skulle sælge deres hus på Ullasvej 22 i Bagsværd faldt valget på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og det fortryder de bestemt ikke.

”Vi skulle til at sætte gang i processen med at sælge huset, da vores datter fandt en flyer fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson i postkassen. Normalt ryger den slags hurtigt videre i skraldespanden, men noget ved den fangede vores opmærksomhed. Vores datter, der har fingeren på pulsen med den slags, sagde straks at dem skulle vi ringe til”, fortæller Ulla Lerche Jones og fortsætter:

”Det gjorde vi så, og både Ronnie og Mikkel fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kom forbi til en snak. Min mand og jeg var enige om, at de var realistiske, og at de havde en åben og gennemsigtig tilgang til tingene. De var reelle, og det klingede godt i maven, som man siger”.

”Selvom vi egentlig havde besluttet os for også at tale med en anden ejendomsmægler, så aflyste vi det faktisk, da vi var meget overbeviste”, fortæller Ulla Lerche Jones.

”Det viste sig da også at være det helt rigtige. Efter 2 måneder med høj aktivitet på Åbent Hus og fremvisninger, var huset solgt, og vi kunne komme godt videre. Alt gik efter planen, og vi havde en virkelig god oplevelse med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og, det er vi sikre på at andre også vil få”, afslutter Ulla Lerche Jones.

Sælger af Snedkerstræde 10, 3670 Veksø

”En ejendomsmægler helt uden sammenligning”

Da Kenneth Larsen havde haft sit hus på Snedkerstræde 10 til salg i mere end 500 dage hos 3 forskellige ejendomsmæglere, var han efterhånden ved at miste modet. Men, så fik han en positiv overraskelse.

”Jeg var sammen med min ven, som er direktør i en bank. Vi talte om hvor frustrerende det var at mit hussalg var gået helt i stå. Så kom han med forslaget om, at jeg skulle prøve at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, fortæller Kenneth Larsen og fortsætter:

”Eftersom jeg allerede havde været gennem en del ejendomsmæglere uden det store held, så var det med en smule forbehold at jeg tog fat i dem. Men, så var det at jeg blev overrasket – altså på den gode måde”.

”Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er simpelthen fuldstændigt uden sammenligning. De er målrettede og gode til at give folk modspil, så selvom huskøbere måske ikke lige havde kig på et hus som mit, så formåede de at finde argumenterne for at vise det frem for dem alligevel”, fortæller Kenneth Larsen.

”Det var simpelthen så fint et forløb, og et supergodt samarbejde jeg havde med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Der var et solidt aktivitetsniveau, hurtige tilbagemeldinger, engagement og troværdighed på et højt plan. Og, som kronen på værket fik de da også lige 100.000 kr. ekstra for mit hus”.

”Det tog tre måneder at sælge mit hus. Hvis I vil være sikre på at få solgt jeres bolig, så skal I uden tvivl tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger”, slutter Kenneth Larsen.

Sælger af Højeloft Vænge 80, 3500 Værløse

”Faglighed, erfaring og karakter solgte boligen de andre ikke kunne sælge”

Da Christine Bomholts hus i Værløse havde været til salg 750 dage hos to forskellige mæglere var hun skeptisk ved at skifte til en tredje mægler. Men det fortryder hun bestemt ikke nu, at hun gjorde. ”Jeg var ved at være lidt skeptisk i relation til, om én ejendomsmægler kunne gøre det bedre end en anden. De to mæglere jeg havde haft på, var jeg i vældig god dialog med, og de var begge kede at de ikke kunne sælge huset. Så jeg var ikke som sådan utilfreds med deres arbejde”, fortæller Christine Bomholt og fortsætter:

”Da jeg kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, blev jeg dog hurtigt overbevist om, at her var noget der var anderledes. Vi fik en god snak omkring hvad de synes jeg skulle gøre for at gøre huset ”klar til salg”, og de var meget konkrete i deres forslag. Her trådte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson virkelig i karakter”.

”En ting jeg også hæftede mig ved, er at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er en uafhængig ejendomsmægler. Det betyder at, i modsætning til hos kædemæglerne, så er der ikke kollegaer på den anden side af bygrænsen, som de skal være tro imod. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kan kontakte potentielle købere overalt i landet, uden at træde nogen over tæerne”.

”Allerede fra start blev der kørt på med Åbent Hus hver weekend og et højt aktivitetsniveau. Og, efter to måneder gav det pote, og huset blev solgt. Det har været en rigtig god oplevelse, og jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der går i salgstanker”, afslutter Christine Bomholt.

Sælger af Drosselvænget 6, 2750 Ballerup

”Flid, benarbejde og den rette salgstankegang lukkede salget”

I lige knap ét år havde Lisbeth og Per deres hus på Drosselvænget 6 i Ballerup til salg, men desværre uden at komme i nærheden af at sælge. Så kom Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson heldigvis på banen.

”Vi havde været igennem en lang proces med en anden ejendomsmægler, da vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Vi oplevede et solidt engagement, og et gennemtænkt oplæg til, hvordan vi bedst skulle få vores hus solgt”, fortæller Per og fortsætter:

”De var rigtigt gode til at vejlede os, både omkring prissætning og omkring mængden af Åbent Hus arrangementer. De var virkelig arbejdsomme, afholdt mange Åbent Hus og så var de gode til at give os tilbagemeldinger efter fremvisningerne”.

”På under fire måneder var huset solgt til en køber som Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson oprindelig havde med ud for at se et andet hus i et helt andet område. Men, da køber ikke viste interesse for den ejendom, så tog de selv initiativ til at vise dem vores hus, som de efterfølgende endte med at købe. Det er jo fornuftigt salgsarbejde”, fortæller Per og afslutter:

”Selvfølgelig vil vi anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der er i markedet for at sælge”.

Sælger af Skov Alle 7, Hareskovby, 3500 Værløse

"Tryghed og professionalisme gik hånd i hånd i hussalget"
At skulle formidle salget af et familiemedlems dødsbo er aldrig nogen nem sag. Men for Susanne Allerslev og hendes familie blev det, med hjælp fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, alligevel en fin oplevelse.
”Sammen med min familie skulle jeg sørge for at få solgt huset på Skov Allé. Vi tog snakken med to forskellige ejendomsmæglere, og valget faldt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, fortæller Susanne Allerslev og fortsætter: ”Vi følte os fra start meget trygge ved Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Der var en god kemi, og de var meget begejstrede for huset, hvilket også gav os følelsen af, at de nok skulle få det solgt hurtigt og til den rigtige pris”.
”Og det fik vi jo så ret i, for på blot 3 uger var huset solgt til en pris vi var ovenud tilfredse med. Hele forløbet gik simpelthen så nemt, og vi kunne ikke have være gladere”.
”På intet tidspunkt følte vi os utrygge eller uoplyste. Der var ingen tvivlsspørgsmål, og vi blev så at sige holdt i hånden gennem hele forløbet”, fortæller Susanne Allerslev og afslutter:
”VI vil meget gerne anbefale alle der skal sælge bolig at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”.

Sælger af Vrålyngen 12, 3540 Lynge

”Det brede perspektiv solgte ejendommen på blot 3 mdr.”

Jeanett Bjelbæk og hendes mand havde igennem 2 år forsøgt at sælge deres hus på Vrålyngen 12 i Lynge. De havde haft flere ejendomsmæglere på sagen, men desværre var det ikke lykkedes. Heldigvis kom de i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og så gik det pludseligt stærkt.

”Vi havde virkelig brug for nye øjne på vores hussalg, og det må man sige vi fik med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, fortæller Jeanett Bjelbæk og fortsætter:

”Vi kom i dialog med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på baggrund af deres annoncering, og vi kunne ret hurtigt mærke at her var der noget positiv energi. De havde gode ideer, og de var ekstremt proaktive i deres arbejde”.

”På trods af at vi var midt i en sommerferieperiode, så lykkedes det dem at trække en del potentielle købere til både Åbent Hus og fremvisninger, som de var meget engagerede i. Tilbagemeldingerne fungerede også helt upåklageligt”, fortæller Jeanett Bjelbæk.

”Der gik 3 måneder og så havde de solgt vores hus, blot med et minimalt afslag i forhold til den udbudspris det havde haft længe. Og, til en pris der var noget højere end vi reelt set ville have accepteret. Det blev solgt til en køber fra Frederiksberg, hvilket jo også viser noget om hvor bredt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kommer ud. De koncentrerer sig ikke blot om at få folk fra nærområdet ud på fremvisninger, men har fokus på potentielle købere fra et stort område af landet. Det var virkelig super”, fortæller Jeanett Bjelbæk og afslutter:

”Vi fik en rigtig fin behandling, et godt hussalg og en god oplevelse. Vi vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der går i salgstanker”.

Sælger af Søndergårds Allé 43, ST TV, 2760 Måløv

”Godt samarbejde fik husdrømmen til at gå i opfyldelse”

Da Britt og hendes kæreste Mikkel fandt drømmehuset, var det bare med at slå til. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson og deres samarbejdspartner Lån & Spar Bank gjorde det muligt.

”Vi havde fået øje på et hus som svarede mere eller mindre til de ønsker vi havde. Der var dog en del der skulle laves, men vi vidste også at vi nok blev nødt til at gå på kompromis med nogle ting”, fortæller Britt og fortsætter:

”Det var Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der havde huset til salg, så vi kontaktede dem for en fremvisning. Her fik vi en snak om hvordan vores absolutte drømmehus skulle være, og de fortalte, at de faktisk havde et hus som dette på vej på markedet. Så, det endte med at vi tog ud for at se det i stedet”.

”Det var fuldstændigt lige i øjet. Ny istandsat og bare lige os. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har et samarbejde med Lån & Spar Bank, og de kontaktede dem for at høre hvordan lånemulighederne var – vi havde jo stadig en lejlighed, som vi skulle af med”, fortæller Britt.

”Efter få timer kontaktede vi selv Lån & Spar Bank som på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons anbefaling var klar. Vores egen bank ville kun hjælpe med udgangspunkt i en betinget købsaftale, men Lån & Spar Bank var imødekommende og meget hjælpsomme uden forudsætninger. De har da også efterfølgende fået en ny kunde i os”.

”Vi bad Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson om hjælp til at sælge vores lejlighed, og selvfølgelig gerne hurtigst muligt, så vi undgik dobbelt husleje alt for længe. Det tog de vældigt bogstaveligt, og på blot 3 uger var lejligheden solgt, og det endda kun med et afslag på kr. 29.000,- så det med dobbelt husleje, det nåede vi slet ikke til”, fortæller Britt og afslutter:

”En bedre ejendomsmægler skal man lede længe efter – vi anbefaler hellere end gerne Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Både til købere og sælgere”.

Sælger af Frederiksdalsvej 179, 2830 Virum

”Fokus og ny energi solgte boligen på 12 dage”

Da Henrik Nykjær havde haft sin bolig på Frederiksdalsvej 179 i Virum til salg i 365 dage hos anden ejendomsmægler var det tid til et mæglerskifte, og han tog derfor et møde med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Det er han meget glad for den dag i dag.

"Vi skulle have nye ideer på  bordet, og det fik vi", fortæller Henrik Nykjær og forsætter: "På mødet fik vi helt klart et indtryk af, at her var en nystartet ejendomsmægler der ville lægge ekstra energi og fokus i vores salg. Samtidigt havde de nogle gode forslag til hvordan vi kunne komme ud til en bredere målgruppe". Efter et år hos en anden ejendomsmægler var vi naturligvis lidt skeptiske, men da der på det første Åbent Hus med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var 8 par der ville se huset, blev vi meget positivt overraskede".

"Forløbet endte med at blive meget kort, for på blot 12 dage var huset solgt og endda til mere end udbudsprisen. En ting vi hæftede os ved var, at der var en virkelig stor proaktivitet hos mægleren for at få folk til at komme til Åbent Hus, og det var med al sandsynlighed det, der sørgede for det hurtige og effektive salg", fortæller Henrik Nykjær og slutter:”

"Jeg vil helt sikkert anbefale andre der går med salgstanker at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson".

Sælger af Myrholmen 27, 2760 Måløv

”Stor attention på den enkelte kunde”

Da Michael Andersen og hans kone fandt deres nye drømmehus, slog de til med det samme. Herefter hjalp Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson med at sælge deres rækkehus på blot 14 dage.

”Vi købte det nye hus, før vi havde sat det gamle til salg. Når man er i den situation, vil man selvfølgelig gerne have en kort proces, og det fik vi med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Vi forespurgte også hos en anden mægler, men vi valgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, fordi vi hellere ville være kunde et sted hvor der er stor attention på den enkelte kunde, frem for hos en større kæde”, fortæller Michael Andersen og fortsætter:

”Det viste sig da også at være et rigtigt godt valg, for på blot 14 dage var vores rækkehus solgt til den højeste kvadratmeterpris i området siden 2008. Og det oven i købet uden at være annonceret. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson benyttede sig af deres køberkartotek, og efter få fremvisninger var huset solgt”.

”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er de meget ihærdige, de er hurtige til at kommunikere når der er nyt, og så har de en god og gennemsigtig prisstruktur. Alt sammen er det med til at give en god oplevelse. Jeg vil derfor gerne anbefale potentielle sælgere at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, slutter Michael Andersen af.

Sælger af juni Alle 81, 2860 Søborg

”Nytænkning solgte boligen efter mægler-rundtur”

Da Kim Rasmussen skulle sælge sin bolig på Juni Allé 81, nåede han at forsøge sig med 3 lokale mæglere inden han fandt løsningen med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.

”Vi havde været igennem 3 lokale mæglere og et forløb på 882 dage da vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De havde en anderledes profil end de andre ejendomsmæglere vi havde været i kontakt med i den forstand, at de gik meget op i ikke kun at annoncere lokalt”, fortæller Kim Rasmussen og fortsætter:

”Først forstod jeg ikke umiddelbart ideen, men nu kan jeg se hvor meget mening det giver. Der er jo masser af mennesker der gerne vil flytte fra København og omegn og ud til hus og have, så Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons strategi var bare helt rigtig – annoncering uden for lokalområdet og masser af vilje og engagement”

”Gennem forløbet der tog ca. 2 måneder, var der et rigtigt godt informationsflow. Masser af Åbent Hus arrangementer, opkald til potentielle interesserede fra køberkartoteket og en super opfølgningsevne. Skulle man have svar på noget, så kom det prompte, og uanset hvem hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson jeg henvendte mig til, så kunne de hjælpe mig videre med mit forehavende. Det fungerede bare super godt”, fortæller Kim Ramussen og afslutter:

”Jeg anbefaler helt bestemt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De gør virkelig en forskel”.

Sælger af Jungshøjvej 10, 2760 Måløv

”Ærlighed, ihærdighed og et kig over kommune-grænsen solgte huset”

Da Per Klement skulle sælge sit hus på Jungshøjvej 10 i Måløv, havde han først en lokal kædemægler til at varetage salget. Da dette desværre ikke kastede noget af sig, kom Per Klement heldigvis i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson – og så skete der noget.

”Desværre fik vi ikke noget ud af det første engagement med en lokal kædemægler, og selvfølgelig var det ærgerligt at det første års tid gik med så lav en aktivitet på huset”, fortæller Per Klement og fortsætter:

”Men, det blev der taget revanche på da vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som jeg virkelig fornemmede var en autentisk ejendomsmægler. Jeg er én der værdsætter at man er ærlig og ligefrem, og ikke mindst at man gør det stykke arbejde man er ansat til – og det gjorde de i høj grad”.

”De ringede og skrev til folk fra deres kundekartotek, og var vældigt ihærdige med at få folk ud på Åbent Hus og fremvisninger. Og, det var ikke kun folk fra nærområdet, men også længere væk fra, som havde fortalt om interesse i den type hus jeg solgte, men ikke søgte i Måløv, der blev kontaktet”, fortæller Per Klement.

”Undervejs blev der afholdt opfølgningsmøder, og informationsflowet var virkelig godt. Der manglede absolut ingenting, hverken før, under eller efter huset blev solgt, og Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson agerede den rådgivende og vejledende part, præcis som jeg ønskede det”, fortæller Per Klement og afslutter: ”Jo, anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, det vil jeg i hvert fald gerne.

Sælger af Havevej 20, st tv, 2860 Søborg

”En ejendomsmægler der går den ekstra mil”

Da Helle Haue, efter at have boet mange år i den samme lejlighed, besluttede sig for at prøve noget nyt, fik hun anbefalet Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Den anbefaling kan hun nu med glæde give videre.

”Det er jo altid dejligt at få anbefalet noget fra ens omgangskreds – specielt når det drejer sig om en ting som ejendomssalg, som jo ikke er noget man beskæftiger sig med hver dag”, fortæller Helle Haue og fortsætter:

”Jeg tog en snak med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og kunne med det samme fornemme den gode energi og dialog. De lyttede til mine ønsker og var åbne for at høre hvad jeg havde på hjerte, og meget fleksible i deres tilgang til tingene”.

”Vi aftalte Åbent Hus hver søndag, og løbende fremvisninger efter aftale. De vendte altid retur hurtigt efter Åbent Hus, og når de arrangerede fremvisninger blev jeg adviseret i god tid. Det var rigtigt rart”.

”Efter bare en måned var der en interesseret køber, som dog syntes at fællesudgifterne til lejligheden var lidt for høje. Her gik Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson lige den ekstra mil, da de undersøgte om der var noget i fællesudgifterne man kunne trække ud af ligningen. Det viste sig at man ikke behøvede at have antennepakken med som en del af udgiften, og at man kunne vælge en anden og billigere løsning”.

”Dette gjorde at køber blev endeligt overbevist, og min lejlighed blev solgt – oven i købet til 250.000 kr. mere end jeg havde troet jeg kunne få for den. Jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle der skal sælge deres bolig”, afslutter Heidi Haue.

Sælger af Slettebjergvej 2, st. tv. 2750 Ballerup

”Højt engagement skabte hurtigt og effektivt boligsalg”
Da Ladan Roomezi skulle sælge sin bolig på Slettebjergvej 2 i Ballerup, var hun ikke i tvivl om hvem der skulle stå for salget. Mikkel og Ronnie fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson blev nemlig varmt anbefalet i netværket.
"Det var første gang jeg skulle sælge bolig, og som førstegangssælger er der en masse ekstra spørgsmål man har behov for at få svar på. Det var Mikkel og Ronnie bare gode til at hjælpe med", fortæller Ladan og fortsætter:
"Der var Åbent Hus to gange, og herud over var der yderligere nogle fremvisninger. Hver gang der havde været potentielle købere på besøg, så fik jeg et opkald omkring hvordan det var gået, og hvis jeg havde spørgsmål, så tog de sig altid god tid. Det var simpelthen så fedt at opleve det engagement de havde".
"Efter blot 2 uger havde Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson solgt min bolig til prisen, og jeg har haft en super god oplevelse med mit første boligsalg. Mikkel og Ronnie er både hurtige, grundige og effektive, og man får en personlig service som giver en oplevelsen af at være i de helt rette hænder".
"Jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle der skal sælge deres bolig", afslutter Ladan Roomezi.

Sælger af Kilholmvej 29B, 1 th, 2720 Vanløse

”Den perfekte sparringspartner på både salg og køb af bolig”

”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson oplevede vi en agilitet/smidighed som gjorde det muligt at optimere salget... og gøre det hurtigt. Imponerende”. 

Sådan udtaler Christian Brydegaard om salget af lejligheden på Kilholmvej 29B 1. th. i Vanløse som blev solgt på kun 15 dage. Og han fortsætter:

”Det er jo ikke hver dag man hverken sælger eller køber en bolig. Der er mange spørgsmål, ting man er usikker på, og opgaver man har brug for hjælp til. Her viste Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson sig at være den perfekte sparringspartner”.

”Vi oplevede ikke på noget tidspunkt at skulle kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson for at få nyttig information, for det hele var givet på forhånd. Vi sad med fornemmelsen af at der var en helt klar køreplan. Og, samtidigt med at de sørgede for at sælge vores lejlighed, leverede de også super god køberrådgivning til os da vi stod over for at købe hus. Vi havde virkelig stor økonomisk og mental gavn af Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson under forhandlingerne”.

”Vi har kun gode ord at berette om Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som vi uden tvivl vil anbefale til alle i købs- og salgstanker. Hvis man ønsker en ejendomsmægler med det strategiske overblik, så er det uden tvivl dem man skal vælge”, afslutter Christian Brydegaard.

Sælger af Knudsminde Allé 4, 2750 Ballerup

”Den lange proces endte med at føles kort”

Da Zoreh efter 10 måneder hos en lokal kædemægler var ved at opgive at få solgt sit hus på Knudsminde Allé 4 i Digterparken i Ballerup, fik hun kontakt til Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Det gjorde, at hun endte med at føle, at den lange proces alligevel blev kort.

”Jeg var ved at opgive lidt på hussalget, og havde fået indtrykket af at jeg havde et usælgeligt hus”, fortæller Zoreh og fortsætter:

”Men, så kom jeg i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som virkelig gav mig troen på et salg tilbage. De fik huset til salg i maj måned, og på trods af sommerferie var der rigtig stor aktivitet. De kontaktede potentielle interesserede til huse i samme prisklasse, og afholdte Åbent Hus næsten hver søndag hele sommeren over. Der var et rigtigt stort fremmøde, og det endte med at der var flere købere til huset”.

”Efter 4 måneder var huset solgt, og jeg stod tilbage med en følelse af glæde og lettelse, samtidigt med at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson havde fået vendt hvad jeg faktisk syntes var en vældig langsommelig proces, til noget godt og meget positivt”, fortæller Zoreh og afslutter:

”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er de dygtige og rare, og jeg har allerede anbefalet dem videre i mit netværk – og jeg gør det gerne igen”.

Sælger af Præstetoften 17, 2665 Smørum

”De små ting gjorde den store forskel”

Camilla Svaneberg Funch og hendes mand havde kig på et hus hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De købte det ikke, men endte i stedet med at sætte deres eget til salg.

”Jeg downloadede et prospekt på et hus hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson som min mand og jeg synes var interessant. Kort efter ringede de til mig og spurgte ind til, hvad det var vi søgte, og om ikke vi skulle mødes og tage en snak”, fortæller Camilla Funch og fortsætter:

”Det gjorde vi, og kemien var bare så super god, at vi inden længe havde lavet en aftale om, at de skulle sælge vores hus. Vi havde forinden haft en anden ejendomsmægler på sagen i 6 måneder, men der var ikke sket noget. Så, vi så virkelig frem til at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson skulle gøre en indsats og ikke mindst en forskel. Og det må man i den grad sige at de gjorde”.

”De afholdt Åbent Hus hver søndag, med undtagelse af de weekender der ikke lige passede os. Hver gang fik vi et opkald efterfølgende, hvor de fortalte hvordan det var gået, hvor mange fremmødte der havde været etc. Og, efter 2 måneder og 22 fremmødte par til Åbent Hus var vores hus solgt, og vi kunne komme godt videre”, fortæller Camilla Funch og afslutter:

” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons ukuelighed, effektivitet og faglighed har min mand og jeg udelukkende rosende ord til overs for. Det var en fantastisk proces vi havde, og vi er virkelig imponerede over det stykke arbejde der blev gjort”.

”Lige nu bor vi til leje til vi finder drømmeboligen. Og når vi gør, er der ingen tvivl om at vi vil tage Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson med på råd. Og så anbefaler vi dem ikke mindst vidt og bredt”.

Sælger af Damhus Boulevard 112, 2610 Rødovre

”Den rigtige mægler gør den store forskel”
Da Frank igennem 6 måneder havde haft sit hus til salg hos en lokal mægler uden nogen særlig aktivitet, overlod han sagen til Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og så faldt alt pludselig i hak.
”Efter 7 måneder var jeg blevet temmelig skeptisk, og nogle gange tænkte jeg faktisk tanken om hvorvidt mit hus overhovedet kunne sælges”, fortæller Frank og fortsætter:
”Da jeg kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, troede jeg ikke at det ville gøre den store forskal at skifte mægler. Men det viste sig da – heldigvis – at jeg tog helt fejl”.
”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er de meget grundige. Fx var de ikke helt tilfredse med de billeder der blev taget af huset første gang fotografen var ude, så de sørgede for at han kom igen og tog nye billeder”.
”Så var der nogen der kom med et betinget bud på huset. Og nogen der så gerne ville købe ubetinget til samme pris. Men så gjorde Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson et rigtigt godt stykke salgsarbejde, og fik prisen handlet højere op. Det var virkelig bemærkelsesværdigt”, fortæller Frank og afslutter:
”På 32 dage var huset som jeg havde mistet håbet om kunne sælges solgt. Og til en pris som jeg er rigtig glad for. Og, selvom alle papirer er på plads, og jeg nu blot venter på at fraflytte, så hjælper Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson stadig til hvis der er spørgsmål. De slipper ikke bare”.
”Hvis du skal sælge, og du vil have en mægler der har styr på markedet, som er engagerede og som står inde for det de siger, så skal du tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”.

Sælger af Bakketoften 18A, 2760 Måløv

”En ejendomsmægler med forståelse for de bløde værdier”

Efter 42 år i huset på Bakketoften 18A, var det ikke bare sådan lige for Birthe og Henning Køster at sætte til salg. Der var mange følelser involveret, og en usikkerhed omkring det at komme godt videre.

”Vi var temmeligt vemodige ved tanken om at skulle skille os af med vores hjem gennem 42 år, men både hus og have var ved at blive for stor en mundfuld, så vi erkendte at det var tid”, fortæller Henning Køster.

”Da vi mødte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på en fremvisning vi var ude på, fik vi et rigtigt godt indtryk. De var meget imødekommende og spurgte ind til vores behov, men var ikke for påtrængende. De forstod at det var en svær beslutning for os”.

”Vi besluttede os for, at det var dem der skulle sælge vores hus, og allerede to dage efter kontrakten var underskrevet, kom der to par til fremvisning, hvoraf det ene par var interesseret. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson holdt ét Åbent Hus der var planlagt søndagen efter, og det viste sig at være et godt træk, da der mødte mellem 25 og 30 mennesker frem”, fortæller Henning.

”Det endte i en budrunde mellem tre par, og det lykkedes Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson at få 115.000 kr. mere for vores hus end udbudsprisen. Og, så sørgede de for en lang overtagelse, som var en af de ting vi prioriterede meget højt, da vi ikke ønskede et ekstra stop på vejen i en midlertidig bolig”.

”Jeg kan ikke fremhæve noget ved Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der var ekstra godt – for alt var ekstra godt. Vi havde udelukkende positive oplevelser, og vil helt klart anbefale alle der skal sælge bolig at opsøge Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, afslutter Henning.

Sælger af Sverrigsgade 35, 2300 KBH S

”Real-time tilbagemeldinger og professionalitet kendetegner Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”
Da Andreas Saul-Rotne og hans kone skulle sælge deres rækkehus på Sverrigsgade 35 i København, fik de gennem Andreas’ mor kontakt til Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og her fik de netop hvad de ønskede sig.
”Når man skal sælge sit hjem, er det vigtigt at have en rigtig god relation til dem der varetager salget”, fortæller Andreas Saul-Rotne og fortsætter:
”Den relation blev skabt via min mor, og den var virkelig værdsat gennem hele processen. Vores rækkehus var et af dem der ikke henvender sig til alle og enhver, men Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson formåede at sætte sig ind i de særlige fordele omkring huset, og benytte alle de positive sider det har”.
”Hver gang der var Åbent Hus fik vi tilbagemeldinger nærmest i real-time, og vi følte os på intet tidspunkt overladt til tilfældighederne. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson tilsikrede at der ikke var perioder uden aktivitet, de holdt et højt niveau i relation til initiativ og engagement, og vi kunne altid regne med at få alle reaktioner fra potentielle købere. Vi blev virkelig holdt i loopet”, fortæller Andreas Saul-Rotne.
”Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er super professionelle. Vi vil så absolut anbefale dem til andre der skal sælge”, afslutter Andreas Saul-Rotne.

Sælger af Søholmen 24, 2760 Måløv

”Ligetil, nede på jorden og reelle
– sådan er Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”
Da Sara og hendes familie skulle sælge deres rækkehus i Måløv, havde de flere ejendomsmæglere ude for at se på huset. De var slet ikke i tvivl om deres valg - det faldt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.
”Vi kendte lidt til Ronnie Karlsson fra netværket i Måløv, så det var naturligt at invitere ham forbi til at se på huset, da vi havde besluttet at sætte til salg”, fortæller Sara Hirschel og fortsætter: ”Vi inviterede også nogle andre ejendomsmæglere, for det er jo en stor ting med sådan en proces, og vi ville være helt sikre på at have afdækket mulighederne”.
”Da vi havde haft besøg af de forskellige var vi ikke et sekund i tvivl – det skulle bare være Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der stod for vores hussalg. De er ligetil, helt nede på jorden, på ingen måde oversælgende, og de skabte kun reelle forventninger hos os”, fortæller Sara.
”Og så gik det altså bare stærkt. Efter én dag havde de første fremvisning, og efter tre dage kom nummer to. Så var der Åbent Hus, og 23 dage efter var huset solgt. De håndterede alt på en super fin måde, både i henhold til aktivitetsniveauet, de hurtige tilbagemeldinger og den interne kommunikation.
Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er det nemlig ikke kun den pågældende ansvarlige mægler der har styr på hvad der sker omkring din bolig – det er også de andre. Så du kan til enhver tid få alle de svar, og al den information du ønsker. Det er virkelig rart”, fortæller Sara Hirschel og afslutter: ”Vi vil endelig gerne anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle, der skal sælge deres bolig”.

Sælger af Klintedalen 28, 3520 Farum

"Den personlige tilgang gjorde hele forskellen"
Da Margit skulle sælge sit hus på Klintedalen 28 i Farum valgte hun en mægler der var helt anderledes end hvad hun ellers havde oplevet, nemlig Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og det blev en stor succes.
”Jeg havde haft mit hus til salg ved en kædemægler i 7 måneder uden held, og det var derfor på tide med nye øjne på sagen.
Jeg talte med nogle forskellige, og Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson skilte sig fuldstændig ud”, fortæller Margit og fortsætter:
”De har det personlige islæt, og det solide, gammeldags benarbejde. De overlader ikke alt til internet og sociale medier, men tager selv telefonisk kontakt til potentielle købere, og er meget proaktive når de har interesserede folk med ude på ejendomme. Her kommer Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson selv med forslag til andre huse der måske kunne være interessante – også selvom det ikke er nogle køberne umiddelbart selv har nævnt. Det er da sådan noget jeg selv ville sætte pris på hvis jeg var køber” fortæller Margit.
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kom også med masser af nye forslag til hvordan mit hus kunne fremvises på billeder. Blandt andet tog de nogle billeder med drone, som viste den gode beliggenhed huset har i forhold til Furesøen. Og, de kom med en alternativ plantegning til alle de par der gerne ville lave om så huset fik køkken/alrum”.
”På 55 dage var huset solgt, og jeg er sikker på at det var de mange gode og personlige tiltag der gjorde forskellen. Hvis ikke Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kunne sælge huset, så var der ingen der kunne – og netop derfor anbefaler jeg dem allerede videt og bredt”, afslutter Margit.