Det er en stor beslutning af sætte sin bolig til salg

Tryghed og personligt salg
Det at sælge sin bolig er en stor beslutning og hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg igennem hele forløbet, får den personlige rådgivning du har krav på og får en smidig salgsproces.

Vi er en 100% uafhængig ejendomsmægler, da vi hverken er med i en kæde eller er ejet af en bank. Dette giver os mulighed for at sammensætte et skræddersyet salgsforløb tilpasset dig. Vi er ikke nødsaget til at vælge bestemte typer af markedsføring eller betale store penge til et hovedkontor. I stedet vælger vi at bruge vores tid og dine markedsføringskroner på at annoncere og sælge din bolig bedst muligt.
Vi ønsker at gå skridtet videre, derfor har du altid tilknyttet tre mæglere på dit boligsalg. Der vil altid være tre, der er fuldt opdateret på dit salg, og derfor kan du altid få fat i en på alle tidspunkter, ugens 7 dage. Det samme gælder for de potentielle købere. Det sikrer dig, at ingen handel falder på gulvet.
Hvordan tiltrækker vi både de lokale købere og dem der ikke er lokale
Alle boligkøb handler om kompromisser. I Danmark er der ikke tradition for, at købere bruger ejendomsmæglere til at afsøge markedet for boliger. Købere er derfor begrænset af deres egne forestillinger og viden om de forskellige boligområder, og bliver kun præsenteret for boliger i områder de aktivt er skrevet op til eller kigger i.
Da vi dækker hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland, har vi et stort og bredt køberkartotek til alle typer af boliger. Køberkartoteket benytter vi os af i alle handler og kan derfor tiltrække flere købere som måske ikke overvejede lige dit område eller ikke kendte til det. Det giver flere potentielle købere og derfor høje salgspriser. Derfor bruger vi en stor del af vores tid på at tale med både lokale købere, men også dem, som ikke lige nu søger i området. Vores historik viser at dette skaber resultater.

Vi lytter til køberne
Vi opsøger proaktivt potentielle købere – både lokalt og uden for lokalområdet. Når vi får konkrete tilbagemeldinger fra købere, vender vi altid retur med skræddersyede løsningsforslag, som enten kan bruges på den pågældende køber eller fremadrettet til andre købere.
Kontakt os for et uforpligtende møde.

Medarbejdere

Ronnie Karlsson

Indehaver, salg og vurdering

KLAGEMULIGHED
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk. Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, Tlf: 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk eller Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Toldboden 2, 8800 Viborg, Tlf. 72405600 www.naevneneshus.dk.
FORSIKRING
Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. 2100 KBH Ø. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk
SAMARBEJDSAFTALER
 - Willis/Alm Brand
 - Dansk Boligforsikring
PROVISION, VEDERLAG, RABAT
Der modtages provision, vederlag eller rabat for fremskaffelse af / henvisning til:
 - Willis/Alm Brand
 - Dansk Boligforsikring