Fuld fokus på salg samt opfølgning

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har vi fuld fokus på salget. Hos os handler det ikke kun om annoncering af jeres bolig, men i lige så høj grad om at komme i dialog med potentielle købere. Vi kontakter både de købere, der søger specifikt i jeres område, men ligeså vigtigt også dem, der søger tilsvarende i nærliggende byer. Det gør vi ikke blot ved at sende en mail, men ved at kontakte de mulige købere og tale med dem. Ved dialog kan vi få langt flere købere ud på jeres ejendom til åbent hus og fremvisninger. Flere købere på en ejendom betyder hurtigere salg.


De fleste købere er utroligt kritiske. Derfor sorterer de hurtigt boliger fra på selv de mindste ting, og fravælger at tage ud og se boligen. Alle boligkøb handler om kompromisser. Det er langt nemmere at arbejde med eventuelle indvendinger gennem dialog, og på denne måde få dem interesseret i at se jeres bolig. Billeder på nettet, placering på Krak samt annoncer og reklamer er simpelthen ikke tilstrækkeligt. Derfor bruger vi meget af vores tid på at tale med både købere lokalt og uden for området. Vores erfaring viser at dette skaber resultater. Desuden følger vi op på alle, vi har haft dialog med, og som har været ude og se jeres bolig. Vi får konkrete tilbagemeldinger, som enten kan bruges på den pågældende køber eller fremadrettet til andre købere.

100 % uafhængighed med jer som kunde i centrum

Vi har tidligere med stor succes startet en ejendomsmægler forretning op, som var en del af en kæde. Vi oplevede dog en del begrænsninger og interessekonflikter i det at være med i en kæde, som ikke var til gavn for vores kunder. Vi ønskede derfor at gå skridtet videre, og derfor startede vi Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.

Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige boligrejse. Skræddersyet og med alle de aspekter af service og kvalitet som I kan forvente af jeres ejendomsmægler. Det kan vi nu tilbyde, da vi har erfaringen og samtidig er 100 % uafhængige. Vi er hverken med i en kæde eller er ejet af en bank. Kort sagt - vi ved hvad der skal til for at sælge netop jeres bolig.


Kontakt os for et uforpligtende møde

Medarbejdere

Ronnie Karlsson

Indehaver, salg og vurdering

Mikkel Thøfner

Partner, Ejendomsmægler, MDE

Klagemulighed:
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk. Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, Tlf: 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk eller Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Toldboden 2, 8800 Viborg, Tlf. 72405600 www.naevneneshus.dk.
Forsikring:
Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. 2100 KBH Ø. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk