Ravnevej 4, 2970 Hørsholm

Indbydende ét-plans villa med carport og to nye badeværelser samt nyt køkken.

- Beliggende i det populære fuglekvarter tæt på centrum, kystbanetog, idrætsfaciliteter, skole og daginstitutioner.

- Charmerende have med god stemning, hvor sommeren kan nydes i loungemøblerne under markisen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Ravnevej 4 en moderniseret og yderst velindrettet ét-plans villa med en attraktiv placering højt oppe på en lukket vej i det populære fuglekvarter. Ejendommen gennemgik en større renovation i 2017, der blandt andet indebar nyt køkken og to nye badeværelser med italienske klinker.

Udover ejendommens stand er stemningen i huset og haven bestemt også værd at nævne. Især baghaven med loungemøbler og markise samt den rolige og hyggelige stemning, hvor du kan sidde med en kop kaffe eller glas vin henover sommeren og nyde livet med familie og venner.

Inden for er boligens samlingspunkt køkken-alrummet i forlængelse af den store dagligstue med en pejseindsats der giver både varme og charme på de kolde vinteraftener. Uanset om du er i stuen eller køkken-alrummet går den gode stemning igen. Fra både køkken-alrummet og stuen har du et charmerende vue ud i haven.

Boligen består af entré, bryggers, to gode badeværelser, 4 store værelser samt en stor dagligstue og i forlængelse her, boligens køkken-alrum, med udgang til den skønne have.

Boligen har fået nyt naturgasfyr i 2016. Til boligen hører også en carport.

Boligen ligger tæt på Netto, Kongevejscentret, Hørsholm Midtpunkt, idrætsanlæg med fodbold, tennis, badminton, skøjtehal, svømmehal samt mange andre sports-faciliteter, Kokkedal Station, daginstitutioner, Vallerød Skole, Rungsted gymnasium. Derudover ikke at forglemme ligger Øresund kun 2,5 km derfra og lidt længere væk Rungsted Havn, hvor du har mulighed for at spise fra én af de mange spisesteder der forefindes her og nyde det charmerende havnemiljø.

Skal du til København, kan du benytte Kystbanen (Kokkedal Station ligger under 1 km derfra) eller Helsingørmotorvejen.

Hvis du sætter pris på en ejendom med en beliggenhed tæt på det hele, så er Ravnevej 4 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.