Kildeåsen 2, 2840 Holte

Skøn parkagtig have

- Spændende arkitekttegnet Schwanenflügelhus

- Nyt tag fra 2014 samt nyt JKE design køkken fra 2013

- Stor 90 kvm indbydende vedligeholdelsesfri terrasse fra 2014 med udekøkken


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Kildeåsen 2 en skøn bolig i det eftertragtede Gl. Holte. Ejendommen har gennemgået flere renoveringer de senere år, med blandt andet nyt tag og lækkert JKE Design køkken fra 2013.

Allerede fra du ankommer til Gl. Holte mærker du den gode stemning hele området summer af, og det bliver kun bedre når du ser den flotte gulstens-ejendom med sort tegltag og sorte træfacader. I forlængelse af carporten ligger du også mærke til den nyanlagte indkørsel fra 2017.

Ejendommen består i stueplan af entré, 4 værelser, et badeværelse samt et toilet, køkken-alrum, hvor hele familien kan være samlet, i åben forbindelse til en meget stor stue. Fra stuen er der direkte udgang til den store 90 kvm. indbydende terrasse, som giver haven ekstra liv, og hvor man kan sidde henover sommeren og nyde solen, der er i haven fra tidlig eftermiddag til den går ned, med et glas vin og kaffe med gode venner og familie, og nyde den smukke udsigt udover den parkagtige have.

Kælderen består af et stort disponibelt rum, et bryggers samt et lille disponibelt rum.

Til boligen hører også en carport.

Boligen ligger tæt på Trørødskolen, indkøb, Rude Skov, tennisbaner og Søllerød Golfklub. Skal du til København, kan du benytte Kystbanen (Vedbæk Station ligger 4 km derfra) eller Helsingørmotorvejen.

Hvis du sætter pris på en ejendom med en beliggenhed tæt på det hele, så er Kildeåsen 2 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.