Grundtmannsvej 9, 2970 Hørsholm

Charmerende 1-plans murstensvilla centralt i Hørsholm ud til lille sø.

- Beliggende på blind og børnevenlig vej med kort afstand til skole, institutioner og Hørsholm centrum.

- 4 værelser med gode muligheder for at indrette sig.

- Mulighed for at sætte sit eget præg og skabe de perfekte rammer for familien.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne hyggelige murstensvilla på en rigtig god og central beliggenhed i Hørsholm.

Boligen indeholder en stor stueafdeling med brændeovn i forlængelse af spisestuen. Herfra har du et dejligt lysindfald og 3 udgange til den hyggelige have. Der er god plads til en stor sofagruppe og hyggekroge og til den store familie.
Hertil finder du en afdeling med et stort soveværelse med indbyggede klædeskabe og en mellemgang, som evt. kan bruges til walk-in-closet samt et badeværelse og endnu et depotrum med god opbevaringsplads. Denne afdeling er oplagt til voksen afdeling.
I den anden ende af huset finder du 3 gode værelser ligeledes med indbyggede skabe og et stort badeværelse med dobbelt håndvask, oplagt til børneafdeling. De 4 værelser giver god mulighed for at fordele både den store og den lille familie.
Køkkenet er velholdt og funktionelt med spiseplads i tilknytning til et godt bryggers med skabs- og vaskefaciliteter og direkte indgang udefra. Kommer man hjem med våde sko og tøj kan man nemt komme af med det i bryggerset.

De 3 store skydedørspartier giver på en og samme gang et åbent look og samtidig gør at man let kan opdele huset i separate afdelinger.

Haven er solrig, ugenert og nem at vedligeholde. Der er god plads til familie og venner på de 3 store terrasser heraf en glasoverdækket, hvor man kan tænde op i grillen og nyde sommertiden. Du har en fin og plan græsplæne som med fordel kan bruges til fodboldmål og boldspil, kongespil samt trampolin.

Til boligen hører en carport med skur og et yderligere haveskur inde i haven.

Vejen er blind så børnene kan roligt leje på den stille vej. Der er ikke langt til Institutioner og skole og cykelafstand til Rungsted Gymnasium og Hørsholm Midtpunkt med mange gode indkøbsmuligheder og butikker.

Boligen henvender sig til familien der søger en bolig i et børnevenligt område, med gode muligheder for at indrette sig og sætte sit eget præg og skabe de perfekte rammer for familien.
Vi glæder os til at ser jer på en af vores åbne huse og I er også velkomne til at kontakte os på 88626020 og få en personlig fremvisning.