Lupinmarken 14B, 2880 Bagsværd

Istandsat halvt dobbelthus(registreret ejerlejlighed) med nyt køkken og badeværelse

- Beliggende centralt i Bagsværd på lukket vej.

- Lave ejerudgifter

- Kort afstand til Stengården Station og ikke langt fra Hareskoven, Bagsværd Sø og Lyngby Centrum

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette indbydende dobbelthus beliggende på central placering i Bagsværd på lukket vej, hvor der samtidig er rigeligt med parkeringspladser.

Boligen har gennemgået en større renovering det sidste år, og resultatet er meget smagfuldt. Af renoveringer kan nævnes, nyt køkken, nyt badeværelse, nye gulve samt malet, spartlet og filset.

Boligen består af lille entré, hvorfra du har adgang til den store åbne stue der både indeholder daglig-og spisestue. Derudover består boligen af køkken i åben forbindelse til stue, bryggers, badeværelse samt 3 værelser, hvor det ene er småt.

Haven består af en hyggelig stenterrasse med udgang fra stuen. I forlængelse af terrassen ligger resten af haven med græs og træer, hvor der er mulighed for både fodboldmål og trampolin.

Til ejendommen hører en carport.

Boligen har lejlighedsstatus, hvilket giver de lave ejerudgifter.

Boligen ligger kun få km fra skøn natur som, Hareskoven hvor du kan gå ture, løbe eller cykle på de mange mountainbike ruter der er samt Aldershvile Slotspark og Bagsværd Sø, som er dejlige rekreative områder, hvor naturen kan nydes.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Stengården Station ligger), Hillerødmotorvejen eller du kan cykle til København på supercykelstien. Lyngby centrum med hovedgaden, Lyngby Storcenter og Magasin ligger 4 km derfra.

Hvis du sætter pris på en ejendom, med mange indretningsmuligheder og tæt på det hele, med godt naboskab og en del børnefamilier i nærområdet, så er Lupinmarken 14B, bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.