Brandsbyvej 41, 2740 Skovlunde

Indbydende bolig med mange muligheder.

- Rolig villavej uden gennemkørsel.

- Godt naboskab.

- Tæt på natur.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne ejendom, beliggende i et eftertragtet kvarter i Skovlunde på en rolig u-vej uden gennemkørsel. Kendetegnende for området er blandt andet det gode naboskab, hvor man holder øje med hinanden, og så er der de senere år kommet flere børnefamilier til.

Ejendommen består af en entre, med en fordelingsgang til badeværelse samt boligens 3 værelser, hvoraf det ene har udgang til overdækket terrasse. Derudover har du fra entre nedgang til underetage samt til boligens perle, det store køkken-alrum og stue. Det store åbne køkken-alrum med stuen i åben forlængelse, er i dag samlingspunktet for familien. Her tilbringes mange timer i familie og gode venners lag, der er plads til alle. Derudover får du med ovenlysvinduerne også et skønt lysindfald.
Fra stuen har du udgang til både terrassen og den overdækket terrasse, hvor mange hyggelige sommeraftener kan nydes med en kop kaffe eller et glas vin.

Underetagen består af ligeså mange kvm som boligen og kan benyttes til mange forskellige ting. Sælger har blandt andet brugt det store rum til fester, men også til forskellige slags aktiviteter som bordfodbold, bordtennis mv. I underetagen har du derudover også både bryggers, brus og toilet. Der er også indgang til underetagen udefra.

Til boligen hører en garage.

Hvis du er til natur så er Brandsbyvej 41 beliggende tæt på flyvepladsen (stort grønt område), Harestrup Ådalen, Svanesøen og Vestskoven, som har sti-system til Køge bugt strandpark og Amager Fælled. Derudover er der omkring 5 km til Hareskoven. Derudover ligger boligen tæt på golfbane, idrætsanlæg, svømmehal og cykelbane, god skole, børnehave og fritidshjem samt indkøbsmuligheder.

300 meter derfra kan du tage lokalbussen og Kun 2 km derfra er Skovlunde Station, hvor du både har busruter og frederikssundstoget til København, hvor du kan stå af på Vanløse Station og tage metroen derfra. Der er også to store indfaldsveje til København, Frederikssundsvejen og Ballerup Boulevard, så det både er nemt at komme ind mod byen i bil eller på cykel.

Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.