Gl Lyngevej 51, 3450 Allerød

Centralt beliggende i Allerød og kun 1 km fra stationen.

- Charmerende villa på rolig vej i god stand.

- Indbydende have.

- Terrasse med udsigt til skoven.

Allerede når du ankommer til ejendommen lægger du mærke til roen, stemningen samt det charmerende udtryk boligen har med den gule facade, røde tegl og dannebrogsvinduer. Velkommen til Gl. Lyngevej 51.

Ejendommen er beliggende tæt på både natur og indkøb. Her er under 200 meter til skoven, hvor du kan få stor glæde af de mange ruter til mountainbike og løbeture. Er du mere til en gåtur i skønne omgivelser, så er der uendelige muligheder. Inden for 1 km har du Lillevang Skole, daginstitutioner, svømmehal, dagligvare-butikker samt hyggelig shopping og gode caféer og spisesteder på og omkring Torvestræde og M.D. Madsensvej.

Boligen, der fremstår pæn og velholdt, er fordelt på to plan.
Stueplan består af entre, stor stue, køkken, yderligere en stue, et værelse, to badeværelser, depotrum og et bryggers. Førstesalen består af et repos samt et stort værelse. Det store værelse har tidligere været to værelser og kan nem genetableres med en gipsvæg. Reposet har en størrelse der gør det oplagt til et hjemmekontor. Fra repos har du udgang til tagterrassen, hvor du har den skønneste udsigt udover skoven. Her kan mange sommeraftener nydes med en kop kaffe eller et glas vin i gode venner eller families lag.

Udover selve boligen er der tilhørende et stort anneks, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for anvendelses muligheder. I dag bruges det som værksted og anvendelige rum.

Udover uderummet på tagterrassen på 1. sal, har boligen også en yderst hyggelig baghave, hvor der er etableret terrasser i flere afdelinger, forskellige steder ved huset, herunder også et overdækket område. Selve boligen og annekset er placeret i forlængelse af hinanden, hvilket giver en charmerende baghave med udsigt over træerne i haven samt skoven i baggrunden.

Til boligen hører en carport.

Skal du pendle, har du de bedste vilkår, du har under 1 km til Allerød station, ligesom Hillerødmotorvejen ikke er langt væk.

Hvis du sætter pris på en hyggelig bolig så er Gl. Lyngevej 51 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os for personlig fremvisning på telefon 88626020 eller e-mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.